Домът на Нощта. Най-новото училище, създадено по идея на поредицата от романи - Училище за вампири. |
|
| Герой на ученици. | |
|
+16Daniel_Sky angel_9612 alicecullen lady_z Дулсе-Мария Кейт Фелър Зоуи Редбърд Alistyr Green Ника Маркър Мери Сантияго Али Харпър Майли Карвър Стафани Калън Катрин Пиърс Скарлет Грийн Никалъс Дийн 20 posters | Автор | Съобщение |
---|
Никалъс Дийн Директор
Брой мнения : 95 Join date : 15.02.2010 Age : 30
| Заглавие: Герой на ученици. Пон Фев 15, 2010 10:51 am | |
| За да си създадете герой трябва да попълните тази бланка тук, като попълните стрикно всички характеристика. Когато героят ви бъде одобрен можете да се запишете за училището.
Име: (Две имена, които се надявам да не са много оплетени и да не копирате имената на руги герой тук.)
Години: (Избирате си в рамките от 15 до 16 години.)
Курс: (Първа година е, така че всички ще сте трети.)
Описание на героя: (Опишете го о външен вид. Най-малко четири реда.)
Характер: (Опишете характера му. Какво обича и т.н. Най-малко5 реда.)
История: (Тя е най-важна. Да не виждам съвпадения с геройте от Здрач, Хари Потър или Училище за вампири. Най малко 7 реда.)
Допълнително: (Нещо, което сте пропуснали да кажете.)
Снимка: (Тя не е задължителна, но все пак ако решите да сложите, гледайте да съвпада с описанието.) | |
| | | Скарлет Грийн Третокурсник/чка; Водачка - Дъщерите и синовете на мрака.
Брой мнения : 75 Join date : 16.02.2010 Age : 29 Местожителство : На едно място, където никога няма да ме откриеш...
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Вто Фев 16, 2010 4:41 pm | |
| Име: Скарлет Грийн
Години: 15 години
Външен вид: На външен вид съм съвсем обикновено момиче. Имам дълга и права, понякога леко накъдрена червеникава коса. Очите ми са пъстри, като по-често са зелени. В останалото време са или кафеникави, или синкави. Зъбите ми са прави и доста бели, както и кожата ми е бледа. Всъщност тя винаги е била такава, само че сега е по-студена. Устните ми са нормални – нито много тънки, нито много плътни. Висока съм 165 сантиметра и тежа 43 килограма. Белегът-полумесец, който и на челото ми, е в голям контраст с кожата ми.
Характер: Отвътре обаче съм по-различна. Единствено червената ми коса подсказва за буйният ми характер. Не обичам да се подчинявам на когото и на каквото и да било. Единствено моите принципи спазвам, но и това се случва по-рядко. Обичам да се противопоставям на хората, докато не направят това, което искам. Обичам и да съм в центъра на вниманието. Само че когато всички ме зяпат с този запълнен полумесец никак не ми е приятно. Доста съм дружелюбна и лесно си намирам приятелки. За жалост и досега не съм имала истинска приятелка. Въобще не съм подредена. Обикновено дрехите ми се разполагат, където си искат из стаята, но при нужда мога да не съм разхвърляна. Не ми харесва да има разделение между бедни и богати и предпочитам аз да се броя към вторите. Въпреки че съм доста богата.
История: Родена съм в малко градче на име Фрауенфелд в Швейцария на 4. март 1994 година. Майка ми е на 31 години, казва се Елеонор Мозли и е англичанка. Баща ми, Джон Мърси, е на 33 години и е от Ирландия. Не се чудете, че съм Грийн – взела съм фамилията от баба си, Дона Грийн. Още на две годинки сме се преместили обратно в Лондон. До пет години ме учиха как да се обличам, учиха ме на любезности и други глупости от хайлайфа. Но аз все пак трябваше да знам тези неща. На седем ме изпратиха на училище, а родителите ми заминаха на работа из страните по света. Виждах ги максимум по веднъж на три месеца и затова баба ми стана като майка. Тя ме научи как да бъда истински човек, да не бъда лицемерка като богаташчетата. На десет години с баба се преместихме в Абридж, малко градче на двайсетина километра от столицата. В училището там вече разбрах какво е да си лицемер и подмазвач. Беше пълно с лигли и пикльовци, които се брояха за моята компания. Така и не успях да си намеря истинска приятелка. Един топъл ден в края на учебната година бях в класната стая заедно с „най-добрата” си приятелка, Лоли. Беше след края на часовете и стаята беше празна. Аз й помагах за едно домашно по география, защото след това дълго нямаше да се виждаме. Изведнъж задуха силен вятър от прозореца, до който бяхме. Тогава се появи той. Един мъж, който не успях да огледам добре, светкавично ме докосна по челото и след това изчезна мигновено. Секунди след това осъзнах кой е бил. Ловеца. Беше ме белязал. Лоли ме изостави, защото... защото бях белязана. Още същия ден, когато се върнах вкъщи, съобщих на майка си. Родителите ми се бяха върнали от поредното пътешествие, а баба не беше вкъщи, защото не се понасяха с майка ми. Много ми се искаше мама да ми повярва, да каже нещо. Но не, тя беше съвсем безразлична към чутото. Не ми каза нищо, само едно "Добре.". Баща ми го прие малко по-различно - беше горд, че ще съм по-различна от другите. Не знаеше почти нищо за вампирите, но във всеки случай не ги смяташе за нещо лошо. Така още същия ден си събрах нещата и баща ми ме закара в училището. А с майка си даже и не се сбогувах...
Допълнително: Имам куче - хъски, Аби, която е на 6 месеца само. Обичам цветове като лилаво, светло-синьо и червено.
Местожителство: Абидж, Англия.
Снимки:
http://th02.deviantart.net/fs51/300W/f/2009/276/f/8/f84e3ab8be4f23c26923b912dd78f1de.jpg http://fc05.deviantart.net/fs28/f/2008/101/5/6/5602f3fb84514d5d.png http://th05.deviantart.net/fs71/300W/i/2010/045/c/b/Natural_Red__by_MeganMeyer.jpg http://th06.deviantart.net/fs18/300W/f/2007/211/b/8/Red_beauty_by_Zzaarr.jpg http://th01.deviantart.net/fs23/300W/f/2007/327/c/e/red_by_anzya91.jpg http://th09.deviantart.net/fs46/300W/f/2009/232/3/e/red_apple_by_maniacboxer.jpg http://th05.deviantart.net/fs14/300W/f/2007/060/c/6/Behind_Your_Illusion_by_littlemewhatever.png http://th08.deviantart.net/fs21/300W/f/2007/308/a/8/a8dcd1452130c12b.png http://th09.deviantart.net/fs51/300W/f/2009/329/3/7/Red_Rose_by_fhrankee.jpg http://th02.deviantart.net/fs50/300W/i/2009/292/f/d/Red_roses2_by_NadyaBird.jpg
П.П. Дали има възможност да бъда Избрана, т.е. полумесецът ми да е запълнен? | |
| | | Никалъс Дийн Директор
| | | | Катрин Пиърс Третокурсник/чка
Брой мнения : 36 Join date : 17.02.2010 Местожителство : Somewhere deep, deep in the forest gloom of past, where no one can find me...
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Сря Фев 17, 2010 3:57 pm | |
| Име: Роузмари (Роуз) Хатауей
Години: 16 години.
Курс: Трети.
Описание на героя: Има прекрасна, спускаща се на водопади от вълни по раменете й и почти до кръста дълга коса с цвета на тъмно махагоново червен кестен. Очите й с хипнотизиращ и същевременно неповторим кафяв цвят, шоколадово-кестеняв, който може да те хипнотизира. Всъщност Хипноза и Лечение са дарбите й. Походката й е изискана и напомня на отминали времена, а същевременно и на походката на хищник от семейство Котки. Висока и слаба е, но с красива височина и слабост, не е прекалено нито едното от двете качества., с нежна бледа кожа, който при допир е студена, но по-гладка от всичко друго. Сякаш природата е дала най-доброто от себе си и е вложила всичко в това момиче.
Характер: В повечето случаи е много високомерна и изискана, говори на всички с лека насмешка, но понякога поведението й зависи от това как се държат околните заобикалящи я хора с нея. Но когато се сближи с някого, става съвсем различна - може да бъде нежна и мила. Постоянно се отнася в мисли и е голяма мечтателка. Някога е имала планове за прекрасно бъдеше, които обаче са били провалени и това я е накарало да се обгради с висока и непреминавана от никого досега стена, която я защитава от всичко, което би могло да я нарани отново. Крие се зад маската на безразличие и високомерие не само защото е от благороднически произход, а и защото така никой не смее да се доближи до душата й.
История: Родена е на вампирския празник Самхайн - 31 октомври 1848 година. Израснала е без родители, защото те са загинали при пожар, когато тя е била съвсем малка. Когато е станала на шестнайсет се запознава с млад благородник - изключително впечатляваща и мистериозна личност - който отсяда в огромното й имение. Тъй като вижда колко страда тя от живота си, макар че е пълна с богатства, му дожалява за нея. Отваря пред очите на младата девойка вратите на един съвсем нов свят - свят на сенките и нощта, където й обещал сила и вечен живот срещу едно единствено условие - душата й. Въвлечена в приключение, Катрин се удивлява от това, което представя пред нея мистерозния младеж и му дарява душата си в замяна на вечността. Едва минути, след като това се е случило, тя разбира, че е сключила сделка с Дявола, но връщане назад няма. Само след година се установява в имението на една фамилия, не по-древна от нейното семейство, където двамата наследници на рода се оказват привлекателна за Катрин картинка - двама братя. След като преживява една единствена кратка година с братята, тя решава да се сгоди за по-големия от двамата - Деймън, като му разкрива тайната си в знак на привързаност и го прави като нея - дарява го с безсмъртие. Но времената са тежки и тя бяга от имението на годеника си, за да се скрие от човешките същества, които я преследват и искат да я убият заради това, че е демон. Крие се къде ли не, но никога повече не открива някогашната си любов. Мести се в друг град и Ловецът, разбрал, че в нея има нещо различно, я белязва.
Допълнително: Има дарба за Лечение(може да лекува с мисълта си) и Хипноза. Може да пее, при това толкова прекрасно, колкото рядко някой се проявява. Също така владее отлично и петте елемента, което не е срещано досега в историята на Дома на Нощта. Полумесецът в белега й е обърнат не на така, както са на другите, изглежда така и стига от челото през очите, бузите и раменете й чак до кръста й и е с форми, които по-знаещите различават като келтски руни. Целия й белег е тъмномахагонов на цвят, подобно на цвета на ствола на свещеното за келтите дърво дъб.Всъщност тя има келтски произход, което си личи и по белега, и по полумесеца на челото й, който сякаш е направен от келтски възли.
Снимка:
Последната промяна е направена от Катрин Пиърс на Сря Апр 07, 2010 10:30 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Сря Фев 17, 2010 9:03 pm | |
| Одобрена! Много хубав герой...! Ще получиш ЛС, в коя стая в женското общежитие да се настаниш. | |
| | | Стафани Калън Третокурсник/чка
Брой мнения : 6 Join date : 16.03.2010
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Вто Мар 16, 2010 10:00 pm | |
| Име: Стафани Калън.
Години: 16
Курс: Третокурсник
Описание на героя: Стефани притежава повечето черти на семейство Калън, бледа кожа, златисти очи и неземна красота; с добре изразено сърцевиднно лице наподобяващо красивите дами от старите неми, черно-бели филми и дълга тъмно кестенява права коса до кръста .
Характер: Това което обича най-много естествено е нейното семейство и всеки път когато то трябва да премине през някаква трудност и по някакав начин да страда Стефани го изживява най-много. Тя е изискана,мила,добронамерена към всички,винаги се отзовава на помощ,но трудно доверчива. Винаги казва истината на хората и приятелите си дори това да означава да ги нарани. За нея искренноста и истината са много важна част от живота и от израстването и.
История: Стефани е отгледана във ферма в Кълъмбъс,Охайо и се е наслаждавала на щастливо детство до преди 3 години когато майка и загива в катастрофа и тя остава жива. От този момент на татък Стефани започва да чува мислите на хората и се затваря в себе си.Баща и, който се опитва да е двама родители на веднъж не успява и тя решава да замине при приятелката си от детството за няколко месеца.Всичко започва да върви нормално и Стефани се научава да контролира силата си и така заспива спокойна нощем.Когато вече мисли,че всичко се е подредило както трябва, търсача разбира,че тя има способности невъзможни за хората и я белязва като и дава допълнителна сила-да се преобразява. Ето това е знака: http://celtic-society.com/images/clip_image002_0001.jpg ,но знака е в синьо червен цвят.
Допълнително: Тя има две дарби да чете мислите на хората и да се преобразява в животни. Добре образована,като за годините си тя иска да стане учителка по преобразяване и полага доста усилия да научи всичко до най-малките детайли. Снимка: http://www.public-republic.com/wp-content/uploads/2007/03/love1.jpg | |
| | | Майли Карвър Третокурсник/чка
Брой мнения : 4 Join date : 13.03.2010 Age : 28 Местожителство : bulgaria
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Сря Мар 17, 2010 10:59 am | |
| [quote="Никалъс Дийн"][center]Име: Майли Карвър
[u]Години: 15 години
[u]Курс:трети курс
[u]Описание на героя:Аз съм средно висока на ръст..С добре оформено тяло.Имам дълга,чуплива и руса коса.Имьм плътни устни ,аз съм с светла кожа.Висока съм 170сантиметра и тежа приблизително 45 килограма.Белегът-полумесец, който и на челото ми,не е в голям контраст с кожата ми. [u]Характер:Обичам да танцувам и да слушам музика.Винаги остоявам правата и мнението си.Не се влиая от общественото мнение.Не обичам лицемерити,въпреки че понякога самата аз съм такава.Доста съм дружелюбна и лесно си намирам приятелки. За жалост досега съм имала само една истинска приятелка.Много съм разхвърлена,но когато поискам мого да бъда и много подредена.
[u]История:Родена съм в Тексас.Наслаждавам на щастливо детство.Нашето семейство често пътуваше,но от три години насам баща ми е тежко болен и от тогава живеем в Сан Марино.Всичко започва да върви нормално,запознах се с много хора.Един ден аз и моята приятелка отидохме на плаж, до нас застана един много странен мъж.Той докосна нежно челото ми и сякяш за част от секундата изчезна.В този момент приятелката ми запо4на да пищи,ьз отидох до събленавнята и когато се огледах в огледалото видях ,че съм белязана.Скоро след това разбрах ,че имам способности невъзможни за хората .
[u]Допълнително: (Нещо, което сте пропуснали да кажете.)
Снимка: | |
| | | Али Харпър Третокурсник/чка
Брой мнения : 3 Join date : 17.03.2010
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Сря Мар 17, 2010 11:08 am | |
| - Никалъс Дийн написа:
За да си създадете герой трябва да попълните тази бланка тук, като попълните стрикно всички характеристика. Когато героят ви бъде одобрен можете да се запишете за училището.
Име: Али Харпър
[u]Години: 15
[u]Курс: трети
[u]Описание на героя: Аз съм обикновено момиче, както всички останали. Имам черна права коса на степени и кафяви очи. Висока съм 1.66 и съм 53 килограма, което значи че тялото ми е хубаво. Обичам да нося главно черни дрехи, но и цветовете ми харесват. Обичам да се забавлявам и да ме харесват, такава, каквато съм. Може би не съм идеална, но опитвам да не подражавам на други хора (или вампири).
[u]Характер: Характерът ми е твърд. Падам си малко инат и обичам другите да се съгласяват с мен. Но мога да бада и наистина добра, като личност. Чувствам се добре когато помагам на някого и никога не позволявам да ми помагат. Обичам да съм твърда с враговете си и наистина нежна в други области . Имам добри взаимоотношения с момчетата и с хората, които претендират че са ми приятели. Мога да не показвам чувствата си и когато ми е тежко и тъжно, аз се усмихвам, за да не наранявам с мъката си, хората, които обичам и ме обичат.
[u]История: Историята ми е такава: Като за начало бях в училище, но денят не беше хубав. Направо не знаех как ще издържа до края. Но успях някак си. Излязох след часовете навън в двора,за да изчакам моята приятелка и да се приберем заедно, но тя така и не се появи. Не знех дали не и се е случило нещо, но бях много уморена за да се притеснявам, може би без причина. Тръгнах си сама от училище, но на средата на пътя ме настигна едно момче от класа ми, по което си падам, а и той май си падаше по мен. Както и да е. Настигна ме и ме попита защо съм сама и предложи да ме изпрати до нас. Разбира се нямах нищо против и тръгнахме. Когато стигнахме пред вратата, там стоеше приятелката ми и ме чакаше. Аз я попитах защо ме е оставила да я чакам, но тя не ми отговори. Хвана ми ръката и ме поведе нанякъде, но усещах че нещо не е наред. Попитах момчето какво става, но и той нищо не каза. Мина малко време и както вървяхме, изведнъж ми стана горещо, посале студено и накрая имах чувството че летя. След това припаднах, но странно, имах усещането че съм сънувала всичко това. Когато се събудих, приятелката ми беше до мен. Оказа се че сме се озовали в Училището за вампири, а тя е трябвало да ме отведе до там. Не зная защо са избрали точно мен, но явно е имало причина.
Снимка: (Тя не е задължителна, но все пак ако решите да сложите, гледайте да съвпада с описанието.) | |
| | | Мери Сантияго Третокурсник/чка
Брой мнения : 5 Join date : 17.03.2010
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Сря Мар 17, 2010 4:54 pm | |
| Име: Мери Сантияго Години: 16 Курс: Трети Описание на героя: Мери е с черна коса сравнително дълга.Много тъмно кафеви очи(почти черни).Леко пълни устни.Прекрасна усмивка.Лоцето и е заккраглено.С нормален тен. Характер: Обожава тъмнината.Срамежлива е и не обича да е в центара на вниманието. Любилота и място е гробището.Обича котките.Много е търпелива,но когато и писне е способна да убие.Много обича дарбата си и се стреми да я развива.Обича рок и метъл. Стреми е да не показва чувстрата си.Тя е силна през погледа на останалите но всъщност е много ранима. История: Когато е на 3 майка и умира от рак.Остава сама с бащаси,които е алкохолик. Когато става на 13 той я изнасилва и тя бяга от дома си. Започва да живее в стар и почти струтен до осноеи параклис в гробището. Провързва се кам мъртвите,но когато навършва 15 решеват да реставрират параклиса. Принудена да се изнесе се озовава на улицата няколко седмици след това бива белазана и се озовава в дома на мрака. Допълнително: Дарбата и е да разговаря с мъртвите Снимка: | |
| | | Ника Маркър Третокурсник/чка
Брой мнения : 5 Join date : 18.03.2010 Age : 28 Местожителство : Forks
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Чет Мар 18, 2010 10:52 am | |
| [quato= Ника Маркър][font=Georgia][b]Име: Ника Маркър
Години: 16 години
Външен вид: На външен вид съм съвсем обикновено момиче. Имам дълга и права, понякога леко накъдрена кестенява коса. Очите ми са пъстри, като по-често са кафяви. В останалото време са или черни, или зелени. Зъбите ми са прави и доста бели, както и кожата ми е бледа. Всъщност тя винаги е била такава, само че сега е по-студена. Устните ми са плътни. Висока съм 170 сантиметра и тежа около 50 килограма. Белегът-полумесец, който е на челото ми, е в голям контраст с кожата ми.
Характер: Отвътре обаче съм по-различна. Единствено кестенявата ми коса подсказва за буйният ми характер. Не обичам да се подчинявам на когото и на каквото и да било. Единствено моите принципи спазвам, но и това се случва по-рядко. Обичам да се противопоставям на хората, докато не направят това, което искам. Обичам и да съм в центъра на вниманието. Само че когато всички ме зяпат с този запълнен полумесец никак не ми е приятно. Доста съм дружелюбна и лесно си намирам приятелки. За жалост и досега не съм имала истинска приятелка. Въобще не съм подредена. Обикновено дрехите ми се разполагат, където си искат из стаята, но при нужда мога да не съм разхвърляна. Не ми харесва да има разделение между бедни и богати и предпочитам аз да се броя към вторите. Въпреки че съм доста богата. | |
| | | Alistyr Green Третокурсник/чка
Брой мнения : 2 Join date : 18.03.2010
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Пет Мар 19, 2010 9:11 pm | |
| име:Alistyr Green
години:15
курс:трети курс
Описание:На външен вид съм съвсем обикновено момиче. Косата ми е дълга почти до кръста с червени къдрици.Очите ми са светли в различни цветове.Висока и слаба съм а кожата ми е бледа и нежна.Усмивката ми е снежно бяла а смехът ми е като на звънче.
Характер:Аз съм момиче с променлив характер.Според това как се държат околните така се държа и аз.Мога да съм спокойна,тиха и кротка.Умея да си създавам приятели и да се сближавам с хората.Но когато се ядосвам избухвам и изгубвам контрол .Когато някой ме нарани изграждам стена около мен и се затварям в себе си.
История:Родена съм в Канбера като бях обградена само от семейството си.Имах много малко приятели .Бях свикнала всички да се отнасят добре и не знаех какви всъщност са хората .Един ден със семейството ми отидохме на почивка в планината.Там се случи нещо…..!Отклоних се за миг а когато се обърнах зад мен имаше група от хора.Когато ги видях те бяха различни.Имаха черни очи и бяха полуголи.Единият мъж се приближи до мен и тогава вече не помня какво стана.Когато се събудих бях сама насред една поляна.Тръгнах към мястото където бяхме отседнали.Но не намерих никой.Всички бяха заминали…!Тогава изведнъж почувствах енергия в тялото си и когато видях отражението си във едно езеро аз бях с червени очи и някак по-хубава отпреди.Постепенно от книгите разбрах какво се беше случило.Аз се бях превърнала във вампира на лявата си ръка имах белег който разкриваше че съм необикновена
Допълнително:Имам дарба да хипнотизирам хората и чрез мисълта си да им причинявам различни неща. | |
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Пет Мар 19, 2010 9:44 pm | |
| Всички сте одобрени! Оправям ви нещата! | |
| | | Али Харпър Третокурсник/чка
Брой мнения : 3 Join date : 17.03.2010
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Нед Мар 21, 2010 8:31 pm | |
| - Али Харпър написа:
- Никалъс Дийн написа:
За да си създадете герой трябва да попълните тази бланка тук, като попълните стрикно всички характеристика. Когато героят ви бъде одобрен можете да се запишете за училището.
[u]Описание на героя: Аз съм обикновено момиче, както всички останали. Имам черна права коса на степени и кафяви очи. Висока съм 1.66, и имам хубаво тяло. Обичам да нося главно черни дрехи, но и цветовете ми харесват. Обичам да се забавлявам и да ме харесват, такава, каквато съм. Може би не съм идеална, но опитвам да не подражавам на други хора (или вампири).
[u]Характер: Характерът ми е твърд. Падам си малко инат и обичам другите да се съгласяват с мен. Но мога да бада и наистина добра, като личност. Чувствам се добре когато помагам на някого и никога не позволявам да ми помагат. Обичам да съм твърда с враговете си и наистина нежна в други области . Имам добри взаимоотношения с момчетата и с хората, които претендират че са ми приятели. Мога да не показвам чувствата си и когато ми е тежко и тъжно, аз се усмихвам, за да не наранявам с мъката си, хората, които обичам и ме обичат.
[u]История: Историята ми е такава: Като за начало бях в училище, но денят не беше хубав. Направо не знаех как ще издържа до края. Но успях някак си. Излязох след часовете навън в двора,за да изчакам моята приятелка и да се приберем заедно, но тя така и не се появи. Не знех дали не и се е случило нещо, но бях много уморена за да се притеснявам, може би без причина. Тръгнах си сама от училище, но на средата на пътя ме настигна едно момче от класа ми, по което си падам, а и той май си падаше по мен. Както и да е. Настигна ме и ме попита защо съм сама и предложи да ме изпрати до нас. Разбира се нямах нищо против и тръгнахме. Когато стигнахме пред вратата, там стоеше приятелката ми и ме чакаше. Аз я попитах защо ме е оставила да я чакам, но тя не ми отговори. Хвана ми ръката и ме поведе нанякъде, но усещах че нещо не е наред. Попитах момчето какво става, но и той нищо не каза. Мина малко време и както вървяхме, изведнъж ми стана горещо, посале студено и накрая имах чувството че летя. След това припаднах, но странно, имах усещането че съм сънувала всичко това. Когато се събудих, приятелката ми беше до мен. Оказа се че сме се озовали в Училището за вампири, а тя е трябвало да ме отведе до там. Не зная защо са избрали точно мен, но явно е имало причина.
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Нед Мар 21, 2010 11:59 pm | |
| - Али Харпър написа:
- Али Харпър написа:
- Никалъс Дийн написа:
[u]Описание на героя: Аз съм обикновено момиче, както всички останали. Имам черна права коса на степени и кафяви очи. Висока съм 1.66, и имам хубаво тяло. Обичам да нося главно черни дрехи, но и цветовете ми харесват. Обичам да се забавлявам и да ме харесват, такава, каквато съм. Може би не съм идеална, но опитвам да не подражавам на други хора (или вампири).
Снимка: (Тя не е задължителна, но все пак ако решите да сложите, гледайте да съвпада с описанието.) Вече героят ти е одобрен! | |
| | | Зоуи Редбърд
Брой мнения : 2 Join date : 21.03.2010
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Пет Мар 26, 2010 5:17 pm | |
| Години: 16
Курс : 3ти
Описание на героя: Красива и умна. С руса коса и сини очи. има голямо самочуствие за себе си но това го доказва външния и вид. Слаба е и винаги е облечена в тон с модата. В компаниите и тя и най-красива.Винаги има много обожатели заради външния си вид. Някои я описват като неземна красавица. Тя няма нищто против по-грозните от нея защтото и те са хора. Винаги където и да мине всички и правят път и въздишат по нея.
Характер: Понякога е лоша и зла но това е предизвикано по някакъв начив. Винаги помага на приятелите си и никога не ги изоставя. Характера и е малко сложен но тя се гордее с това. Обича да ходи по магазините и е душата на компанията. Всички хора около нея са важни сами по себе си. Би дала живота си за истинскити си приятели.Мрази хора които се правят на важни и отворени без да имат нещо постигнато в живота си. Обича да е лидер на никога не се налага но приятелите си.Понякога нарушава правила
История: Живяла е в Дворец на самотен остров.Израстнала е в охолство но никак не обича да я ценят само защото е богата или красива. Живота и според някои е бил лесен но съвсем не е така. Когато е била малка баща и е умрял.Били са бедни но майка и е направила собствена линия маркови дрехи "SISLEY" и "ZARA". Печелят много пари но това за зоуи не означава че трябва да спре да я е грижа за околните. Точно обратното тя започва все повече и повече да помага на близките си. Е динственото нещо прекрастно в живота и са приятелите и .След като майка и започва работа зоуи бива белязана.Това за нея е голямо приключение и с надява да намери много нови приятели в Дома на Ноща | |
| | | Кейт Фелър
Брой мнения : 1 Join date : 01.04.2010
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Пет Апр 02, 2010 11:10 am | |
| Име:Кейт Фелър Години:16 Дата на раждане:29 ноември 1993 година Характер:Голям инат.Умна е и има влечение към изкуството и литературата.Може да бъде много весела и мила,но това се случва рядко.Когато си е поставила нещо за цел,тя го довършва до край.Понякога е затворена в себе си.Обича да учи и през свободното си време чете книги.Кейт е доста обсебена от мислите си личност. Външен вид:Висока е 1.85.Има кафяви очи,които си променят цвета според настроението и.Ако е ядосана очите и стават черни или червени,ако е влюбена-шарени,ако е весела-кафеникаво-златни.Косата и е руса,а понякога си сменя цвета на кафяв.Полумесецът й изглежда История:Когато е на 5 години,баща и-Джаксън Хоумър катастрофира и умира.5 години по-късно майка и се жени повторно за Марк Майър.Щом е навършила 15,вторият и баща довежда дъщеря си-Рейвън майър и двете с Кейт стават неразделни.Една вечер,когато се прибират от кафенето минават по една тъмна и задънена улица и някакъв мъж,който се оказва Ловецът ги белязва и те се превръщат във вампири.Когато майка й и баща й виждат полумесеца на челото й,те бързо я завеждат в Дома на Мрака,надявайки се тяхната дъщеря да премине Промяната и да се превърне в истински вампир. Допълнително:Полумесецът й изглежда такаДарби:Владее стихийния елемент Земя ,вижда миналото и бъдещото. Снимка:
Последната промяна е направена от Кейт Фелър на Чет Апр 08, 2010 1:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Дулсе-Мария
Брой мнения : 1 Join date : 02.04.2010 Age : 28 Местожителство : Някъде далеч от теб...
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Пет Апр 02, 2010 8:18 pm | |
| Име: Дулсе-Мария Години: 16 Курс: 3ти Описание на героя: Висока е 1.85. Има чуплива огнено-червена коса и кафяви очи. Усмивката и е забележителна. Висока и слаба и винаги в тон с модата. Харесвана е от доста хора заради удивителният и външен и вид и има доста обожатели. Характер: Тя е голям инат и винаги е уверена в себе си. Много рядко някой може да пречупи духът и. Не говори с хора които са и неприятни. Не се подчинява на никой. Няма доверие на никой и това и създава доста проблеми понякога.Обича да пее и рисува.Когато се чувства тъжна ходи на шопинг. Много малко и рядко хора могат да видят нейната добра страна . През повечето време се държи грубо. История: Преди да бъде белязана тя живее в богато семейство. Винаги е имала всичко което поиска но не е разглезена. Има брат на 17 и сестра на 18 с които не се разбира много добре. Една вечер след като се прибирала от къщата на нейна приятелка пеша в тъмното объркала улиците и завила в грешната посока не след дълго стигнала до задънена улица обърнала се назад и видяла човек! Не по лошо бил е ловец. Той и казал че Ноща я е избрала и от там всичко и се губи. След като се събужда вижда брат си който и казва че се намира във Домът на ноща и трябва да остане там докато не преодолее промяната и не се превърне във истински вампир. Допълнително: Полумесецът и изглежда така http://prikachi.com/files/1478355b.jpg . Снимка: http://prikachi.com/images.php?files/1478357M.jpg | |
| | | lady_z
Брой мнения : 2 Join date : 26.04.2010 Местожителство : Smolyan
| Заглавие: Лиз Медисън Пон Апр 26, 2010 1:39 pm | |
| Име: Лиз Медисън. Кръстена е на баба си Елизабет, но тъй като това име се сторило много дълго на майка й, го съкратили на Лиз. Години: 15 Курс: трети Описание на героя: Лиз има дълга права мръсноруса коса, която обича винаги да е разпусната свободно, и големи светлокафяви очи. В контраст с тях, кожата и има лек загар, защото тя обича да стои на слънце и въобще да се чувства свободна. Дребна е за възрастта си - едва 1.60, но фигурата й вече е стройна. Обича да носи спортни дрехи, любимите й са широки дънки с ниска талия и много джобове и зелена тениска с щампа. Но не носи къси потничета, защото на корема си има странно съзвездие от бенки, образуващи сърце, и не иска хората да го виждат. Характер: Всички казват, че Лиз е много странно момиче. Момчетата са на мнение, че просто няма смисъл да си имат работа с такава многознайка и защитничка на по-малките. Гил още помни удара с чанта, който получи, щом реши да се заяжда с брат й. А момичетата винаги търсят съветите й, но понякога тя изпада в мрачни настроения, затваря се в себе си и не говори с никого. Обаче когато се почувства свободна, Лиз е най-лъчезарното момиче, което някой може да види - с развети от вятъра коси и зашеметяваша усмивка, която може да разтопи и камък. История: Лиз живее в малко градче, западно от Лондон. Ходи в най-обикновено училище, където най-добрата й приятелка е Рейчъл. Между тях двете няма тайни. Има също и брат - 2 години по-малък от нея, на име Крис. Двамата са много близки, той е единственият човек, който й казва "Лизи". Живеят в неголяма къща в покрайнините на града, където тя си има собствена стая и понякога нощем се измъква през прозореца и обикаля свободна в околността. Точно на една такава нейна разходка я открива Ловецът. Той не възнамерява да я белязва, но в крайна сметка е привлечен от нещо в нея и не услява да устои на непонятния копнеж да я превърне в "кандидат-вампир". Щом Лиз разбира какво й се е случило, оставя писмо на родителите си и Крис и сама заминава за Дома на нощта. Допълнително: Тя има малко сладко котенце на име Съни, което след белязването й решава да я последва в Дома на нощта. Снимка: http://www.impulse.bg/photos/by/8810472/view/12311734#12311734 | |
| | | alicecullen
Брой мнения : 2 Join date : 22.06.2010
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Вто Юни 22, 2010 5:33 pm | |
| [quote="Никалъс Дийн"][center][font=Georgia]За да си създадете герой трябва да попълните тази бланка тук, като попълните стрикно всички характеристика. Когато героят ви бъде одобрен можете да се запишете за училището.
[u]Име: Алис Кълън
[u]Години:15
[u]Курс:[трети
[u]Описание на героя:Алис Кълън е ниска и е много слаба. Тежи приблизително 50 килограма.Има къса черна коса като на абаносово дърво. Кожата и има съвсем блед тен, но най-красивото нещо у нея са очите й, които толкова златни колкото най-чистото злато. Забравих да кажа, че косата и леко щръкнала ,която много добре подхожда на останалият и външен вид.
[u]Характер:Моята геройня обича винаги да е в центъра на всякакви хубави събития. Има много ухажори, но досега не е усетила тръпката на любовта. Тя много самовлюбена и приема себе си като богиня, защото е най-прекрасно същество на планетата Земя. Родителите й са едни от най-богатите хора ходещи някога на Земята. Има всичко, което си пожелае го има на мига. Винаги е кралица на бала и е капитан на отбора на мажоретките в "Палм Бийч".
[u]История: Майката на Алис, чието име е Клаудия е единственото дете на милиардера Самоел Джаксън, но е незаконна и за това тя не знае какво е бащина любов, а майка й е починала когато тя е била на три годинки.15 години след смъртта на майка й Клаудия се влюбва във известният и богат актьор Ерик Кълън. След като се срещат между тях пламва една пламенна любов, която дори интригите в света не е можа да разруши.3 след тяхното запознаване се женят и от този брак се раждат две деца Синтия и Алис Кълън. Двете са пълни противоложности нищо, че са близмачки. Те и двете са израстнали под погледа на тяхната детегледачка Арабела, която повече обичала Синтия и това била причината Алис намразила сестра си. Докато не белязали Алис да стане вампир.
[u]Допълнително:Обича да комадва
[u]Снимка: | |
| | | angel_9612
Брой мнения : 14 Join date : 11.09.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Съб Сеп 11, 2010 3:12 pm | |
| Име: Анджела Години: 15 Курс: Трети
Описание на героя: Анджела е висока 1.65 м. с дълга до колената коса кестенява на цвят.Тежи около 55 килограма и е с кафяви очи.Има слаба и стройна фигура.Обича да е в крак с модата.Може да говори 4 езика.
Характер: Анджела е голям инат когато си науми нещо задължително трябва да го напрви.Много е възпитана с по възрастни от нея и се отнася с уважение към тях.Много обича да ходи в мола и да пазарува.
История: Анджела незнае нищо за родителите си.Тя е отгледана от приемно семейство което въобще не я обича откакто са им се родили двете близначки Елена и Йоанна.Тя е много самотна и си търси истински приятели които и до днес още не е открила.Тя живее в малко градче и ходи на училище като обикновенните деца но в училището всчки са против нея.Един ден тя се прибира от училище и разбира че е била белязана нейните приемни родители се радват че най после ще се отърват от нея и а закарват в Дома на Ноща
Допълнително: Анджела е много забавно и умно дете
Снимка:
| |
| | | Daniel_Sky
Брой мнения : 1 Join date : 10.10.2010 Age : 29
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Нед Окт 10, 2010 12:08 pm | |
| Име : Дниел Скай Години : 15 Курс : 3 Описание на героя : Аз съм красива с снежно бяла кожа нежна като кадифе.Косата ми е тъмно кестенява която пада на тежки букли до кръста ми. Очите ми са сиви когато съм тъжна,а ледено сини когато съм ядосана,шоколадово кафяви през повечето време.Белега на челото ми се вижда доста ясно.Имам румени бузи който на бялата ми кожа контрастират и правят така,че да изглеждам като порцеланова кукла.Висока съм 170 см. Около 45 кг, но не изглеждам болнава. С красиво изваяно тяло. Характер :Аз съм зодия телец и попринцип вървя с рогата напред .Мила,услужлива когато съм в добро настроение,но когато съм ядосана съм като ураган и помитам всичко по пътя си. Лесно се паля,но бързо ми минава.Обичам сладки изкушения (шоколад и др такива).Обичам хубави филми и книги,излизане с приятели и романтични разходки с гаджето. Обичам да правя вечари с преспиване с мойте приятелки както и пижамено парти.Не обичам да ходя по дискотеки и на шумни места. Обожавам да си копувам дрехи,гривни,гердани,гланцове и гримове. История : Аз съм момиче от средно голям град живях там с родителите си в продължение на 10 години. След това се преместихме в Тулса. Детството ми беше много хубаво игри,тичане и много забавления. Винаги съм си мечтала да стана вампир и да ме бележат. Майка ми ми казваше,че съм луда и искаше да ме откаже от това.Но не беше предвидила възможноста, че мога да избягам от вкъщи за да изпълня мечтата си.С гаджето ми се запознахме на един лагер той ме видя точно когато ме бутнаха в водата за да се отърват от мен защото им споделих, че мечтая да съм вампир и те започнаха да ме наричат кръвопиещ изрод.И само да кажа,че когато се запознахме аз бях на 11,а той на 13. Той ме спаси от удавяне. Имам куче на име Морис той е мой най-добър приятел.Но нека продължа избягах от вкъщи на 15 и най-случайно видях Дома на Нощта,но го подминах защто още не бях белязана.Когато избягах кучето ми дойде с мен и заедно отидохме в хотел,но през нощта Морис започна да лае и аз се събудих.С изненада открих,че в моята стая срещу мен стой вампир ловец и точно в този момент бях белязана.И това е историята ми до този момент. Допълнително : Моите дарби са владея времето и хипноза. Снимка : https://2img.net/r/ihimizer/img99/2654/100909magninadobrevvamp.jpg
Последната промяна е направена от Daniel_Sky на Нед Окт 31, 2010 10:36 am; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | ilqna
Брой мнения : 2 Join date : 19.10.2010 Age : 27 Местожителство : варна
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Сря Окт 20, 2010 10:46 am | |
| Име: Илияна Дамянова
Години:15
Курс:Трети
Описание на героя:Аз съм си най-обикновено момиче. Героят ми е с дълга права коса и кафяви очи, но на светлината от лампите те стават сивкави. Зъбите ми не са криви, но не са от най-правите. Лицето ми е бледо, но когато се изчервя все едно не съм аз. Имам нормални устни(като на всеки чисто кръвен българин). Полумесецът ми е в контраст с бледото ми лице, но когато се изчервя става много забавно. Висока съм 165см и съм тежка 45кг. Когато се запозная с нови хора всички те ме питат добре ли съм, защото им изглеждам болна, но когато се зачервя, те се успокояват.
Характер:Аз сам зодия водолей и се предполага, че винаги съм съгласна с хората около мен, но не е тъка.Почти винаги съм на друго мнение и започвам да упорствам докато не стане на моята.Обичам да съм в центъра на вниманието, но не и постоянно да се говори за мен. Много мразя когато някой ме зяпа. Стаята ми е винаги разхвърляна, защото имам много дрехи, но когато ще имаме гости винаги я подреждам. Мразя когато вляза някъде всички да започнат да зяпат полумесеца ми, да си шушукат и да ме сочат с пръст. Мразя хората да определят своите приятели между бедни и богати. Аз съм от средните(не сме закъсали, но и нямаме пари в повече),затова нямам много приятели. Определям своите приятели по характер и нрав, Имам една приятелка с която мисли еднакво. Имаме съвсем леки разминавания, затова момичетата които са чели поредицата "Училище за вампири" ни наричат близначките(като Ерин и Шоуни). Моята близначка се казва Ралица, но всички и викат Рали.
История:В училище двете с Ралица бяхме най-добри приятелки. Първо тя бе белязана и отиде в дома на нощта. След около седмица аз започнах да сънувам странни сънища, че ще стана вампир като нея.Най-странното беше, че повечето ми сънища се случваха, но аз не вярвах че ще бъда белязана. В последният сън който сънувах ми се яви Никс. Тя ми каза, че аз съм специална и че ще трябва да се грижа за своите приятели. Аз ще гледам вместо нея и че винаги когато имам нужда от нея тя ще ми помага.Изведнъж се събудих. Цялата бях обляна в пот. Тогава видях, че прозорецът е отворен широко, а аз си спомнях, че го затворих. Отпуснах се на леглото и отново заспах. Сънувах нов сън. В него отново ми се яви Никс, но този пут ми се усмихна целуна ме по челото и аз се събудих. Беше сутрин. Лъчите влизаха през прозореца. Изведнъж започна да ми пари на очите. Едва ги държах отворени.Отидох до банята, измих си очите, избърсах се с кърпата и щом се погледнах в огледалото онемях. На лицето ми имаше ярко син полумесец. Той беше много красив. Слязох в дневната за да може майка ми да го види.Щом ме погледна тя цялата почервеня от гляв, защото мислеше, че съм го нарисувала с молив. Аз и показах, че не може да се изтрие с нищо.Тя седна на дивана и започна да мисли. Аз я чаках около половин час. Най накрая се изнервих и я попитах какво да правим. Тогава тя ми каза, че трябва да потърся истенската си майка и тя да се грижи за мен. От лицето ми бяха започнали да се стичат сълзи. Аз се качих в стаята си. Намерих си телефона и звъннах на Ралица. Тя ми обясни как да стигна до дома на нощта. Аз си извиках такси, покрих белега си с фондютен и се качих в таксито. Бях си сложила слънчеви очила, но слънчевата светлина ми дразнеше ужасно много очите и аз ги затворих. Когато стигнахме до Дома на нощта, аз платих на шофьора и слязох. Едва стигнах до входната врата и припаднах. Когато се събудих бях в своето легло. Дори и нещата ми бяха там. До мен беше Ралица. Аз я прегърнах.Тя ми обясни, че съм новак и че трябва да премина през промяната, за да стана вампир и че е моя съквартирантка. Аз много се зарадвах и реших да и задам въпросите си по късно.
Допълнително: Аз имам видения и владея петте елемента. Имам си лабрадор. Тя се казва Лили и е на 3 месеца. Много е сладка и аз много си я обичам
Снимка само дето не знам как се слага снимка някои може ли да ми каже | |
| | | Silina Antore
Брой мнения : 1 Join date : 28.02.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Пон Фев 28, 2011 9:26 pm | |
| Име: Силина Аторе Години: 16 Курс: Трети Описание на Героя: Руса, синеока, и сладка. Имам дълга руса коса която ми стига до лактите. Сини те ми очи пленявали хора та. Поне така казва майка ми. Кожата ми е тъмна, но не много. Горе-долу, както когато отиваш на ски. Доста съм висока. На 11 бях вече колко то майка ми. Сега съм около метър и осемдесет. (Хехе) И това е...! Характер: Трудно е да го обесния. Първо, съм УЖАСНО упорита. Навън може и да вали като изведро, а аз искам да отида до книжарница та, а майка ми ми казва да не излизам, аз пак ще излеза. Второ, съм много-оооо богата. Не знам точно КАК, но не ми пука от каде идват парите, а каде ОТИВАТ. Гардеробът ми е като голяма баня. Вътре има ВСИЧКО което трябва да има в един гардероб: обивки, рокли, блузи, поли, абе, по МНОГО от ВСИЧКО! Също така, съм голяма мечтателка: мога да остана 30 минути на леглото и да мечтая как моя принц ме спасява от Неферет, или Калона. Май това е всичко История: Бях на кино, с моето гадже: Емануел. Гледахме един 3D филм, и изведнъш, от екрана искочи някакъв човек. Помислих си че е от филма. Но после, той пипна челото и си помислигж че Емануел ме гали. След филма, отидохме в "Старбъкс" до киното. И тогава Емануел видя нещо което го накара да спре. Покри лицето ми с ръката си, и ме поведе до един празен магазин. Махна ръката си, и тогава го видях във витрината. На челото ми имаше знак. Знак, който казва, че съм новак. Вампир. Той веднага ми даде сючера и ми сложи качулката. Хвана ме за ръка и ме поведе към неговата кола. Няколко минути след това, бяхме в така наречения "Дом на Нощта". Или, училището за вампири. Влязох ме, и той ме поведе към някакъв кабинет. Там той разговараше с някаква дама, която явно познаваше. Главата ми бе толкова замаяна, че не чувах нищо от разговора им. Изведнъж паднах върхо нещо меко. Предположих че е дивана. И когато се събудих, бях в нещо като болница. И до мен стояха Емануел, страмната дама, и едно момиче с гарваново черна коса и сиви очи. След това ми казаха, че това момиче се казва Мари-Лор и че ще ми бъде съкватирантка. Допънително: малко след това, останових, че имам и дарба. Мога да карам хората (Хора, Вампири, Новаци) да правят нещата който аз искам. Не го ползвам често, но пак е яко! Снимка: | |
| | | Alis
Брой мнения : 1 Join date : 15.03.2011
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Вто Мар 15, 2011 11:01 pm | |
| ИМЕ: Алис ГОДИНИ: 15 КУРС: трети ВЪНШЕН ВИД: Имам черна, права коса. Очите ми са морско сини, но понякога от светлината се виждат като зелени. Висока съм 178 см и съм 48 кг. Зъбите са ми бели и прави, а устните са ми плътни. Кожата ми е млечнобяла. ХАРАКТЕР: Не обичам да налагам мнението си, но се радвам, когато става така както съм го мислела. Често следвам чуствата си. Не обичам много да слушам и да правя това, което ми казва някой друг. Винаги изслушвам хората, които искат да споделят и търся начин да им помогна. Понякога предпочитам да остана сама и да помисля, макар че си прекарвам чудесно, когато има хора (приятели) около мен. ИСТОРИЯ: На 11 години изгубих близки за мен хора и след това с родителите ми се преместихме в Англия. Бързо си намерих приятели, но не след дълго най-добрата ми приятелка ме излъга и предаде. Чуствах се ужасно, но точно тогава ми се случи нещо вълнуващо. Започнах да пиша римувани стихчета. Новата ни къща имаше басейн и аз обичах да прекарвам времето си там, защото водата ми действаше успокояващо.Когато ме белязаха изпитвах смесени чувства. Бях малко тъжна, че ще се отделя от родителите ми, но също така се радвах, че ще започна живота си ОТНАЧАЛО! Родителите ми приеха новината съвсем спокойно и това ме зарадва още повече! МОЯТА НОВА СЪДБА, НАДЯВАМ СЕ ДА Е ДОМА НА НОЩТА! ДОПЪЛНИТЕЛНО: Имам куче лабрадор наиме Дюк и котка наиме Лиза! https://2img.net/r/ihimizer/i/sleepingwithdevilsbygir.jpg/ <--------- снимка [i] Very Happy | |
| | | somerandomnerd
Брой мнения : 2 Join date : 25.03.2013 Age : 27 Местожителство : Оклахома
| Заглавие: Re: Герой на ученици. Пон Мар 25, 2013 7:17 pm | |
| Име: Зара Сандс Години: 15 Курс: Трети. Описание на героя: Имам дълга, начупена черна коса, големи, светли зеленикаво-сини очи, висока съм 1,64, слабо, направо кльощаво тяло, високе скули и прекалено червени устни, кожата ми е восъчно бяла, нямам определен стил, но се обличам предимно в тъмни цветове, не нося грим освен задължителната пудра за да прикрия татуйровките си. Характер: Външността ми на антипатичен човек е малко подвеждаща. Всъщност съм социален човек и обикновенно изразявам мнението се без да мисля за чувствата на другите, което някой нямират за злобно. Имам невероятното умение да се разсейвам толкова лесно, че вероятно вече се досещате каква ученичка съм. Поне съм чела Наръчника за новаци и не съм дотолкова несъсредоточена. Имам и още едно уникално умение - да оплесквам нещата. Вероятно за това ме изритаха от училищния баскетболен отбор преди да бъда белязана. И въпреки всичко аз съм вярна на Никс и се стремя тя да го забелязва. Дано се впиша в обстановката, защото всичко това с вампирите е ново за мен, та аз до преди месец се отвращавах при мисълта да лоча жадно кръв, не че много съм го мислела, а сега само като се сетя и устата ме се напълва със слюнка... отврат! Дано сте добили представа за характера ми. История: Ами моята история e... ами може би странна. Аз съм дъщеря на вампирка. Разбира се на мама и отне време (цели 15 години по дяволите) за да ми го съобщи. Когато разбрах просто не можех да проумеая как не съм забелязала. До тук с опитите да се представя за умна. Но пък не е тайна, че семейството ми е съставено от изпечени лъжци. Не в злобния смисъл на думата. Но не можете да си представите шока който изживях когато ми съобщиха добрата вест. Но свикнах. Е не е като да си представиш че имаш нормална майка която между другото е на около 100 години. А изглежда поразително. Сякаш имахме около 20 години разлика. Нооо както и да е. Когато Никс ме беляза бях повече от щастлива че имам оправдание да избягам от стреса вкъщи. Вероятно се питате "не трябва ли да си в шок от цялата тази исторея с майка ти" ами ето още едно качество в мен-лесно се приспособявам в странни ситуаций. Уравновесена съм. И действам успокояващо на околните. Честно казано не знам как го правя. Веднъж навих продавачка да ми даде безплатно една цяла торба с покупки. А аз просто я помолих. И това не е всичко. В досието си имам около 10 провинения в кражба. А не съм крала нищо. Просто молех хората да ми дават това което искам и те го правеха. А след известно време се усещаха какво са направили. И от там нататък знаете какво ставаше... историята ми не е впечетляваща но пък аз ви разказах само една малка част от нея. Допълнително: Обожавам да чета. Особено митология. Казват ми че съм като ходещ учебник по история което винаги е съпътствано от едно лениво "скукааааа". Иии всички ми наричат просто Зет. Снимка: [code] | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Герой на ученици. | |
| |
| | | | Герой на ученици. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|